Gruppeopphold Praktisk informasjon Søk om opphold

Å komme raskt i gang med rehabilitering for å trene opp tapte funksjoner er essensielt. Både for å mestre hverdagen, men også for etterhvert kunne komme tilbake i jobb.

Hver enkelt pasient er unik, og i fellesskap setter mål og lager en plan for hva og hvordan vi skal arbeide sammen i rehabiliteringsperioden – med fokus på mulighetene fremfor begrensningene. Og med det utgangspunktet skreddersyr vi timeplanen din og setter opp et tverrfaglig rehabiliteringsteam tilpasset ditt funksjons- og ambisjonsnivå.  Det tverrfaglige teamet vurderer medisinske forhold, sensomotorikk, ADL funksjon, kognitiv funksjon, språkfunksjon, emosjonelle vansker og sosiale forhold.

Sammen planlegger vi også tiden etter rehabiliteringsoppholdet, og legger en plan for videre oppfølging i hjemmet, på hjemstedet ditt og eventuelt på arbeidsplassen. 

Denne rehabiliteringen passer for deg som er rammet av hjerneslag eller har traumatisk hjerneskade. Vi har fortløpende inntak for deg som nylig har fått hjerneslag og sykehuset kan henvise deg direkte hit.

Har du levd med hjerneslag en stund kan du henvises hit til rehabilitering via din fastlege.