Gruppeopphold Praktisk informasjon Søk om opphold

Å bli selvhjulpen i hverdagen og bedre funksjonsnivået er målet for ortopedisk rehabilitering. Vi jobber sammen for at du skal komme i best mulig fysisk og psykisk form, og arbeider med fokus på muligheter fremfor begrensninger. Hvor lenge du trenger rehabilitering vil variere ut fra din diagnose og ditt funksjonsnivå. Med det utgangspunktet skreddersyr vi timeplanen din og setter opp et tverrfaglig rehabiliteringsteam tilpasset ditt funksjons- og ambisjonsnivå.  

Vi bruker funksjonsfremmende trening, turaktiviteter og medisinsk oppfølging for å oppnå de beste resultatene for akkurat deg. Sammen planlegger vi også tiden etter rehabiliteringsoppholdet, og legger en plan for videre oppfølging i hjemmet, på hjemstedet ditt og eventuelt på arbeidsplassen. 

Denne rehabiliteringen passer for deg som er operert i hofte, kne, skulder eller rygg, Og har behov for rehabilitering etter multitraumer eller andre brudd og ortopediske inngrep. Denne rehabiliteringen passer også for deg som har gjennomgått benamputasjon og trenger proteseopptrening. Vi har fortløpende inntak og du kan komme direkte fra sykehus ved at sykehuset henviser deg direkte hit.

Kalender for gruppeopphold

Ingen planlagte opphold. Ta kontakt på helgeland.rehabilitering@hris.nhn.no for mer informasjon.