Behandlingsansvar

Helgeland Rehabilitering er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene Helgeland Rehabilitering er behandlingsansvarlig for.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss på e-post: helgeland.rehabilitering@hris.nhn.no

Når samler vi inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt oss en henvendelse
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • Du har søkt jobb hos oss
  • Du besøker vår hjemmeside

Informasjonskapsler (Cookies)

Helgeland Rehabilitering bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Informasjonskapslene forbedrer brukeropplevelsen ved at den den husker dine handlinger og valg på sidene. For eksempel ved at siden husker hva du har søkt på tidligere, eller at du slipper å måtte logge deg inn for hver nye side du besøker.

Dette bruker vi cookies til

Vi bruker cookies til disse formålene:

  • For at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere.
  • For å tilby skjemafunksjonalitet.
  • Vurdere hvordan nettstedet brukes og kartlegge forbedringspotensial.

Ved å bruke vår nettside, godkjenner du behandlingen av cookies i følge hva som står her. Dersom du ikke aksepterer at cookies anvendes, kan du ta bort cookies i din nettlesers sikkerhetsinnstillinger.

Hvordan fjerner man cookies?

Dersom du ikke lenger vil bruke cookies, kan du slå av cookies i innstillingene til din nettleser. Du kan også stille inn nettleseren slik at du blir spurt hver gang XXXXXXX nettsiden prøver å plassere en cookie på din datamaskin. Du kan også bruke nettleseren din til å slette tidligere lagrede cookies.

Om du bruker PC, kan cookies fjernes ved hjelp av snarveiskommandoen [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Hvis det ikke fungerer eller hvis du bruker en MAC, klikk på linken for den nettleseren du bruker:

Dersom du deaktiverer cookies kan deler til hele nettsidens funksjonalitet være begrenset.

Google Analytics

Google Analytics brukes til å føre webstatistikk på våre offentlige nettsider. Google Analytics samler informasjon om besøk og bruksstatistikk på våre nettsider ved hjelp av et javascript. Google Analytics er konfigurert til å ikke samle personopplysninger, herunder å anonymisere IP-adresser.

Helgeland Rehabilitering har egen databehandleravtale med Google Analytics.

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende oss e-post til helgeland.rehabilitering@hris.nhn.no eller brev til: Vik, 8920 Sømna

Innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.

Korrigering av personopplysninger

Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

Sletting av personopplysninger

I gitte situasjoner kan du be oss slette opplysninger om deg selv.

Begrensning av behandling av personopplysninger

I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg.

Protestere mot en behandling av personopplysninger

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg.

Dataportabilitet

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig.

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger

Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Si da gjerne først i fra gjennom den kontakten eller kanalen du allerede har etablert med oss.